GİRESUN / GÜCE - Kuluncak İlkokulu

Kuluncak İlkokulu

Kuluncak Köyü Okul Yanı Mevkii No 17 Güce/GİRESUN
Vizyon
Öğrencilerimizi ve yöre halkımızı geleceğe hazırlamak, karşılaşacakları güçlükler karşısında yılmamayı, çözümsüzlüğün değil çözümün bir parçası olmayı hayat felsefesi haline getirmelerine yardımcı olmak, teknolojik imkanları başta öğrencilerimiz olmak üzere eğitim bölgesinde yaşayan tüm insanlara tanıtmak, bu konuda öncülük etmek, durağan değil kendini ve etrafını yenileyen, yenilerken kendi değerlerini de korumayı bilen nesil yetiştirmektir.
Misyon
Biz; bütün öğrencilerimizin öğrenmelerini sağlamak, onların bilgili, becerili, kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini sağlamak ve onlara 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız. Amacımız; sevgi, saygı ve güven ortamında “başarma azmi” ve geleceği şekillendirme sorumluluğu” ile mükemmele ulaşmak için çalışmak, sürekli gelişime öncü olmaktır.
09.00-14.35
Lojman
3 - 4 katlı olup 3 katı lojman olarak kullanılmaktadır. Kaloriferle ısınmaktadır.
Servis ile sağlanmaktadır. İsteyen öğretmenlerimiz lojmanda kalabilmektedir.
08.00´da Espiye´den kalkmaktadır.
Köy