GİRESUN / GÜCE - Kuluncak İlkokulu

May

2023-2024 eğitim sezonunda Geleneksel Çocuk Oyunları Turnuvasında okulumuzu 2., 3., ve 4. sınıf öğrencilerimiz başarıyla temsil etmiştir. Okulumuzu 2. sınıflar '' yağ satarım, bal satarım'' oyununda temsil etmiş ve 1.liği göğüsleyerek ŞAMPİYON olmuş ve bizleri gururlandırmışlardır. 3. sınıflar ''mendil kapmaca'' oyununda 3. olmuşlardır. 4. sınıflar çok heyecanlı bir final yarışması ile son anda 2. olarak yarışmayı tamamlamıştır. Yarışmalarda emeği geçen öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Çocuklar oyunla doyar, her çocuğun hayatı öğrenmek için başvurduğu yegane iş oyundur. Hem öğrenme hem okula bağlılığı destekleyen ve eğlenmeyi, mutlu olmayı bilen insanlar yetiştirmek amacıyla okulumuzda geleneksel çocuk oyunlarına yönelik etkinlikler yapılmaktadır.

Nis

Öğrenci ve velilerimizin coşkulu katılımı ile 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını sevinçle kutladık. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.